Uw persoonlijke adviseur voor uw ambities

Om uw ambities te realiseren krijgt u advies op maat, persoonlijk en discreet. Wij stemmen uw family office perfect af op uw doelstellingen. Wij stellen kritische vragen en benaderen uw vermogen vanuit helikopterview en met kennis van zaken. U beslist, wij zijn uw sparringpartner, uw persoonlijke adviseur.

Onze klanten getuigen van onze persoonlijke werkwijze met deskundig advies en oplossingen op maat. Wij behartigen uw belangen en challengen de status quo.

Alice Hommel

Zij is de oprichter en eigenaar van Woomany. Zij is een ervaren financieel consultant met een bewezen trackrecord in Wealth Management, Risk Management en Financial Markets. Haar analytische vaardigheden en sterke persoonlijkheid maken het verschil voor klanten met een zeer groot vermogen. 

Erwin Colen

Erwin Colen, jurist en strategisch adviseur, zorgt voor sluitende oplossingen voor contracten en juridische vragen, klantgericht en onafhankelijk. Met zijn ervaring, expertise en internationaal netwerk analyseert en adviseert hij omtrent alle juridische zaken. Samen schrijven ze het succesverhaal van Woomany.

Woomany was de bijnaam die Winston Churchill gaf aan zijn confidante. Hij schreef over haar als volgt:

“Mrs. Everest – Woomany- it was, who looked after me and tended all my wants. It was to her to  whom I poured out all my many troubles …”

Woomany

Ons doel is het inlossen van uw verwachtingen met onze persoonlijke aanpak. Ons team groeit en bouwt elke dag verder op de traditie van Woomany en werkt dagelijks met een specifieke en persoonlijke aanpak. Topservice, perfecte opvolging en een ruim internationaal netwerk van vermogensbeheerders, bankiers, specialisten en partners. Dat is Woomany.  Ontdek vandaag nog wat wij voor u kunnen betekenen.

Wenst u een afspraak? Wij gaan graag met u in gesprek.

Scroll naar boven